Δημιουργία Ιστοσελίδων

Στο σύγχρονο κόσμο της γρήγορης επικοινωνίας και των πολλών εικόνων, ο χρόνος είναι πολύτιμος για όλους. Το διαδίκτυο εξαπλώνεται και μέσω αυτού μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.

Οι γνώστες του χώρου επωφελούνται της δύναμης του και υπερέχουν έναντι αυτών που δεν το γνωρίζουν. Σίγουρη επιλογή των επιχειρήσεων του σήμερα για αποδοτικά αποτελέσματα, η σωστή δημιουργία ιστοσελίδων και η προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους στο διαδίκτυο.

Μη μένετε παραδοσιακός στον τρόπο προβολής της επιχείρησής σας. Οι αξίες που έχετε και η δουλειά σας θα αναδειχτούν και τελικά θα σας αποζημιώσουν για την επιλογή σας να κάνετε τώρα το βήμα της αλλαγής.

Εμπιστευτείτε τη ΙΝΚΜΑΝ, δημιουργήστε μαζί τη δική σας ιστοσελίδα και μετατρέψτε τους επισκέπτες της σε πελάτες σας.

Εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα θα γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι επισκέπτες που βρίσκονται σε αυτήν βρεθήκανε εκεί είτε τυχαία είτε επειδή όντως τους ενδιαφέρει αυτό που πουλάτε. Σε όποια από τις 2 κατηγορίες και αν ανήκουν, η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να μπορεί να τους πείσει να αγοράσουν από εσάς.

Οι ιστοσελίδες της ΙΝΚΜΑΝ χαρακτηρίζονται από τα παρακάτω:

  • Ευκολία διαχείρισης του συστήματος διαχείρισης
  • Ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, ώστε να εμφανίζονται υψηλότερα στο Google.
  • Ευελιξία, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  • Οικονομική τιμή.

 Επικοινωνήστε μαζί μας για περεταίρω πληροφορίες και διευκρινήσεις που τυχόν προκύψουν.

Και μην ξεχνάτε...

Επιλέγετε Inkman γιατί:

  • Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και φιλικότατη
  • Η τιμές μας είναι αντίστροφα ανάλογη της εξυπηρέτησής μας
Επίσης να μη ξεχνάτε να βλέπετε τις προσφορές μας!

Εγγραφή Email

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Inkman
Ερμού 2, Θεσσαλονίκη
Τ:2310547680
Φ:2310538847 
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

We on Maps

Αρβανιτίδης Χ.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της ανακαίνισης του καταστήματος, ανέλαβε την εγκατάσταση των καμερών, του συναγερμού και του δικτύου Η/Υ. Η δουλειά που εκανε είναι άψογη. Τον συστήνω  ανεπιφύλακτα. 

Μαλαμας Σ.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι επαγγελματίας. Κάθε φορά που έχουμε πρόβλημα στο γραφείο με το δίκτυο ή τους υπόλογιστές, πάντα έρχεται το συντομότερο δυνατό, με το χαμόγελο στα χείλη. Το έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Παπαδόπουλος Χ

Ψάχναμε καιρό να βρούμε κάποιον να μπορούσε να μας "αντέξει" με τις απαιτήσεις που έχουμε για τους υπολογιστές μας. Ας είναι καλά ο κ. Γεωργιάδης που μας αντέχει!

Scroll to Top